Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Kapcsolat

Így tudja felvenni a kapcsolatot a Szabad Európával

Várjuk visszajelzését! Így érhet el minket:

Ha hibát talál vagy megírná véleményét

Szabad Európa
Budapest
Dorottya utca 1.
1051

Nemzetközi központunk postacíme

Radio Free Europe/Radio Liberty
Vinohradska 159A
100 00 Prague 10
Czech Republic

Ha név nélkül szeretne információt megosztani velünk

A Szabad Európa teljes diszkréciót biztosít a névtelenséget kérő forrásainak, amennyiben a megosztott információ vagy más körülmény ezt indokolttá teszi. Vegye figyelembe, hogy a forrás nélkül érkező információkat alaposan ellenőrizzük, és csak akkor használjuk fel, ha vizsgálatunk igazolja az értesülés valódiságát. Ennek a folyamatnak a sikerét nagyban veszélyezteti, ha nem vehetjük fel a kapcsolatot az elsődleges forrással. Ha úgy dönt, hogy mégis név nélkül oszt meg velünk információt, akkor azt egy álnévvel létrehozott e-mail fiókon keresztül teheti meg, ezen az e-mail címen: szabadeuropa@rferl.org. Ez esetben kiemelten törekedjen arra, hogy minden információt, adatot és körülményt olyan részletesen adjon meg, hogy azok valódiságát úgy is ellenőrizni tudjuk, hogy Önnel nem tudjuk felvenni a kapcsolatot.

Ha interjút kérne egy munkatársunktól vagy szerkesztőségünk véleményére kíváncsi egy témában

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a média- és közönségkapcsolatokért felelős igazgatóhelyettesünkkel, Martins Zvaners-szel a zvanersm@rferl.org emailcímen.

A Szabad Európa egy nemzetközi hírhálózat része, egyebek mellett Afganisztánban, Iránban, Ukrajnában és Oroszországban is dolgoznak tudósítóink a helyszínen. Többségük szakértője a területén kialakult helyzetnek, és interjúkban, háttérbeszélgetésekben szívesen megosztják ezt a tudást. Ezen a linken tudja elérni őket.

Ha fel szeretné használni bármilyen tartalmunkat

Ezen az oldalon összegyűjtöttünk minden információt, amely a cikkeink, videóink, podcastjaink vagy egyéb multimédiás anyagaink újraközlésére vonatkozik. Itt találja azokat az e-mail címeket is, amelyeken engedélyt tud kérni a felhasználásra.

Ha velünk szeretne dolgozni

Rendszeresen teszünk közzé álláshirdetéseket a Szabad Európa budapesti irodája és nemzetközi szerkesztőségei részéről. A hazai lehetőségeket itt találja, ezen az angol nyelvű oldalon pedig a külföldi hirdetéseinket böngészheti. Ha nemzetközi gyakornoki pozíció érdekli, akkor a Vaclav Havel programot vagy a Jiri Dienstbier programot ajánljuk figyelmébe.

Ha adatvédelmi kérdése van

A Szabad Európa elkötelezett az internetfelhasználók adatvédelme mellett.

Hírszolgáltatásunk színvonalának javítása érdekében kizárólag ezeket az információkat kezeljük: a hírlevelünkre feliratkozók emailcímét, az oldalak látogatottságának összesített statisztikai adatait, valamint médiatartalom-szolgáltatói tevékenységünkkel összefüggő információt. A további adatvédelmi részleteket egy külön oldalon gyűjtöttük össze.

INFO

XS
SM
MD
LG