Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Gondok vannak a Facebook Messengerrel


Közösségi médiás appjait szemléli egy férfi Washingtonban, 2018. március 31-én.
Közösségi médiás appjait szemléli egy férfi Washingtonban, 2018. március 31-én.

Leállt a Facebook Messenger szolgáltatása.

Csütörtök reggel óta sűrösödtek a problémák a Magyarországon kiugróan elterjedt Facebook Messenger alkalmazásával. Dél körül pedig már nem is mindig működött.

Az Istheservicedown.co.uk alapján főleg Európából jelezték a felhasználók a problémákat. Többeknek már szerda este sem működött az alkalmazás, de igazából csütörtök reggel 8 körültől kezdtek el igazán megszaporodni a bejelentések.

Eleinte csak némi késéssel mentek át az üzenetek, aztán később sokaknál az egész Messenger felmondta a szolgálatot. A szolgáltatás elsősorban szöveges üzenetekre lett létrehozva, de többek közt hang és videóhívásokra is alkalmas. Értelemszerűen ezek közül egyik sem működött már csütörtök dél körülre.

  • 16x9 Image

    Szalai Bálint

    Szalai Bálint a Szabad Európa budapesti szerkesztőségének újságírója. Nyolc évig dolgozott az akkor leglátogatottabb híroldalnak számító Indexnél. Egyéb elismerések mellett 2015-ben megkapta a Gőbölyös Soma-díjat. A 2018/19-es akadémiai évben az Arizona Állami Egyetem Fulbright-program Humphrey-ösztöndíjasa volt. 

XS
SM
MD
LG