Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

„A belső ember megjelenik a külsőben” – archív interjú Varga Imre költővel, természetgyógyásszal


A folyó mindkét partjára szükség van, hogy kérdések és válaszok legyenek – fogalmaz a művész, aki a nyolcvanas évek elején települt át az akkori Csehszlovákiából. Szóba kerül az életközepi fordulat, a gyöngeség erőre váltása és a jóga, amely szerinte a politikai feszültségeken is enyhítene.

Itt tudja meghallgatni a podcastot:

"A belső ember megjelenik a külsőben" - archív interjú Varga Imre költővel, természetgyógyásszal
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:30:36 0:00

Több mint hetven éve, 1950-ben hangzott el először a Szabad Európa Rádió (SZER) magyar nyelvű adásának szignálja, és 1993. november 1-jéig szólt. A műsorkészítők és a szerkesztőséget kiszolgáló háttércsapat hatalmas értéket hagyott hátra: munkájukból egy korszak képe rajzolható meg.

A SZER utódjaként igyekszünk minél többet megmutatni ebből a példátlan örökségből. Podcastsorozatunkban ismét meghallgathatnak néhányat a Szabad Európa Rádió korábbi műsoraiból. A hetente jelentkező epizódokban változatos témákat kínálunk: XX. századi kultúra, történelem, politika – ahogy az a müncheni szerkesztőségből látszott.

Az eredeti felvételt az Országos Széchényi Könyvtár Történeti Fénykép- és Interjútára őrzi és bocsátotta rendelkezésünkre.

XS
SM
MD
LG