Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

A jó kapcsolatok felülírhatják a törvényt? Kihúznák a földet a siófoki állatmenhely alól


Sztoriban - Lómenhely
Sztoriban - Lómenhely

A Dharma állatmenhely az egyetlen az országban, ahol olyan lovakkal, haszonállatokkal foglalkoznak, amelyek azért koboztak el korábbi tulajdonosaiktól mert rossz körülmények között tartották az állatokat vagy kegyetlenül bántak velük. A területre, amelyet a siófoki menhely használ, befektetők vetettek szemet.

A menhely sorsa bizonytalanná vált, mert Siófok gyönyörű részén fekszik a terület, amit használnak, nem véletlen, hogy szemet vetettek rá tehetős, erős üzleti kapcsolatokkal rendelkező befektetők, egyiküknek elővásárlási jogot is adott az állam.

A Szabad Európa videóriportban mutatta be a helyzetet, a siófoki állatmenhely vezetőivel Jakab-Aponyi Noémi beszélt, ő volt a Sztoriban vendége.

A jó kapcsolatok felülírják a törvényt? Kihúzhatják a földet a siófoki állatmenhely alól
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:12:17 0:00

  • 16x9 Image

    Fazekas Pálma

    Fazekas Pálma a Szabad Európa budapesti irodájának hírszerkesztője. Csaknem harminc éve dolgozik újságíróként, elsősorban hírek, hírműsorok szerkesztőjeként, hírszerkesztőségek vezetőjeként. A nyomtatott és az elektronikus sajtó szinte minden területén dolgozott, így a Kurírnál, az Interpress Magazinnál, a Magyar Rádióban, a Westelnél, a Magyar Televízióban, az InfoRádióban, az Origóban és az Infostartnál is.  

XS
SM
MD
LG