Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

A Szabad Európa jelenti: 2023 legnézettebb multimédiás tartalmai


Elrabolt Balaton, önellátó családok vidéken, egy ukrán szanitéc tragikus halála – 2023 legnézettebb multimédiás tartalmaiból válogattunk.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy az a Balaton, amely egykor mindenkié volt, mára egy szűk befektetői kör tulajdonává vált – a Szabadon legnézettebb epizódjában ezzel a jelenséggel foglalkoztunk. Kéri László szerint a Fidesz beáldoz majd valakit, aki az ellenzéki jelölt kihívója lesz Budapest főpolgármesteri posztjáért – a fővárost ugyanis szerinte a kormánypártok nem tudják megnyerni. Városból vidékre című sorozatunk öt, városi kényelem helyett önellátó életmódot választó családot mutatott be, a legnézettebb rész az első volt. Életét vesztette a fronton az az ukrán katonanő, akit a katonák angyalának neveztek. Ezek voltak 2023 legnézettebb multimédiás tartalmai.

  • 16x9 Image

    Nagy András

    Nagy András korábban televíziós riporterként, tudósítóként és műsorvezetőként dolgozott, többek között az RTL Klubnál és a Magyar Televíziónál. Az utóbbi tíz évben videóriporter volt az egykori Népszabadságnál, majd az AP és az FSN amerikai hírügynökségnél. Most a Szabad Európa multimédiás tartalmait szerkeszti.

XS
SM
MD
LG