Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

A Szabad Európa jelenti: önellátó család; elengedett túszok; Karikó Katalin tanára


Izraeli túszokat engedett szabadon a Hamász; riport a kínai nyomulásról; családok, akik az önfenntartást választják; interjú Karikó Katalin egykori professzorával – a hét legnézettebb multimédiás tartalmaiból válogattunk.

A tűzszünet megteremtette a lehetőséget arra, hogy a Hamász – fogolycsere keretében – izraeli túszokat engedjen szabadon. A terrorszervezetnek minősített Hamász fegyveresei a Vöröskereszt képviseletének adták át az október elején elrabolt embereket.

Egy másik videónkban egy Kecskemét melletti tanyán élő családot mutattunk be, akik az önfenntartást választották. Megmutattuk a magyarországi kínai nyomulás hátterét, és Karikó Katalin egykori szegedi professzorával is interjúztunk.

  • 16x9 Image

    Nagy András

    Nagy András korábban televíziós riporterként, tudósítóként és műsorvezetőként dolgozott, többek között az RTL Klubnál és a Magyar Televíziónál. Az utóbbi tíz évben videóriporter volt az egykori Népszabadságnál, majd az AP és az FSN amerikai hírügynökségnél. Most a Szabad Európa multimédiás tartalmait szerkeszti.

XS
SM
MD
LG