Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Az ügyészségi munka és a politika – az igazságszolgáltatás demokratikus átalakítása


Az ügyészségi munka és a politika – az igazságszolgáltatás demokratikus átalakítása
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:30:57 0:00

Podcastsorozatunkban a Szabad Európa Rádió korábbi műsorait idézzük fel. Ebben az epizódban az ügyészi tevékenység nyugati tapasztalatairól készült, 1993. június 25-én sugárzott adást hallgathatják meg. Vita a magyar demokrácia ifjúkorából: a kormány vagy a parlament felügyelje a szervezetet?

Több mint hetven éve, 1950-ben hangzott el először a Szabad Európa Rádió (SZER) magyar nyelvű adásának szignálja, és 1993. november 1-jéig szólt. A műsorkészítők és a szerkesztőséget kiszolgáló háttércsapat hatalmas értéket hagyott hátra: munkájukból egy korszak képe rajzolható meg.

A SZER utódjaként igyekszünk minél többet megmutatni ebből a példátlan örökségből. Podcastsorozatot indítunk, amelyben ismét meghallgathatnak néhányat a Szabad Európa Rádió korábbi műsoraiból. A hetente jelentkező epizódokban változatos témákat kínálunk: XX. századi kultúra, történelem, politika – ahogy az a müncheni szerkesztőségből látszott.

Az eredeti felvételt az Országos Széchényi Könyvtár Történeti Fénykép- és Videótára őrzi és bocsátotta rendelkezésünkre.
XS
SM
MD
LG