Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

„Az ellenkezőjét csinálja annak, amit a józan ész tanácsolna” – Csaba László közgazdász a gazdaságról - Élet a NER-ben 4. rész


Csaba László közgazdász
Csaba László közgazdász

Miért marad le magyar gazdaság a régióban? A mindenható állam, a Központ hogyan vezeti az országot egy archaikus, ipari társadalom felé? A Nemzeti Együttműködés Rendszeréről szóló sorozatunk negyedik részében Csaba László közgazdász, egyetemi tanár Kerényi György vendége.

Ahol érdekcsoportok uralják a gazdaságot, csak idő kérdése, hogy az a gazdaság lemaradjon - állítja a közgazdász.

A magyar gazdaság tartósan lemarad a régióban, és ennek oka a Nemzeti Együttműködés Rendszerének gazdaságpolitikája.

A teljes beszélgetést itt hallgathatja meg:

„Az ellenkezőjét csinálja annak, amit a józan ész tanácsolna” – Csaba László közgazdász a gazdaságról - Élet a NER-ben 4. rész
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:53:51 0:00

A podcast írott változatát május 12-től, szerdától olvashatják oldalunkon.

A sorozat következő, negyedik része május 16-án, vasárnaptól lesz hallható. Körösényi András politikatudós beszél majd a NER vezérdemokráciájáról.

Sorozatunk korábbi epizódjait megtalálja ezen az oldalon, ahol fel is tud iratkozni az új részekre.

  • 16x9 Image

    Kerényi György

    Kerényi György közel harmincéves újságírói pályája során hét médiumot alapított vagy vett részt az indításában: köztük kalóz-, roma és két börtönrádiót, valamint mainstream újságokat. Volt a Kossuth rádió főszerkesztője és három évig dolgozott a szlovák közszolgálati média magyar adójánál, a Pátria Rádiónál. Tíz évig tanított az ELTE médiatanszékén. 

XS
SM
MD
LG