Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Bíró-Nagy András: Felborult a Fidesz kampányterve


A Policy Solutions elemzője szerint bár a Fidesz bohóckodásként állítja be Magyar Péter üzeneteit, egyelőre védekezésbe szorult. A budapesti főpolgármester-jelölti versenyben az a papírforma, hogy Szentkirályi Alexandra visszalép, Vitézy Dávid egyedül marad és igyekszik egyenrangúként fellépni Karácsony Gergellyel szemben.

A Fidesz úgy is támogathatja Vitézyt, ha a párt logója nem szerepel a neve mellett. Pedig igazából Lázár János a releváns szereplő a fővárosi kampányban, aki már sokszor elmondta, hogy az ő szíve nem Budapesten, hanem valahol a ménesbirtok környékén dobog. Vele szemben Vitézy az „emberarcúbb” és a város érdekeit szem előtt tartó politikusként tud feltűnni. Az EP és az önkormányzati választást pedig azért vonták össze, hogy a Fidesz az országosan határozza meg a beszédtémákat, és ne több száz helyi kampánya legyen egyszerre.

Itt tudja megnézni a beszélgetést:

Ha inkább podcast formában hallgatná meg az elemzést, ide kattintson:

Bíró-Nagy András: Felborult a Fidesz kampányterve
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:39:43 0:00
  • 16x9 Image

    Lampé Ágnes

    Lampé Ágnes több mint másfél évtizede dolgozik politikai újságíróként. Pályáját a 168 Óránál kezdte, dolgozott a Médiapiacnak, a 24.hu-nak, több tanulmányt írt a Médiakutató számára. Éveken át vezette a Klubrádió több politikai és közéleti műsorát. Dolgozott az ATV és a Spirit FM politikai és közéleti műsoraiban. A Komlósi Oktatási Stúdió és ELTE Médiatanszékének tanára.

XS
SM
MD
LG