Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Brazíliában lenyelt egy kiló kokaint, lecsukták, megtért, most Magyarországon segíti a függőket és az ukrán menekülteket


Brazíliában lenyelt egy kiló kokaint, lecsukták, megtért, most Magyarországon segíti a függőket és az ukrán menekülteket
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:42:14 0:00
Közvetlen elérés

Háromszor ült börtönben drogkereskedelemért. Kétszer Magyarországon, egyszer pedig Brazíliában, ahol egy kiló kokainnal a gyomrában bukott le a reptéren. Szülek István 15 évig volt heroinista, de már sok-sok éve tiszta és a heroint a futásra cserélte.

Háromszor ült börtönben drogkereskedelemért. Kétszer Magyarországon, egyszer pedig Brazíliában, ahol egy kiló kokainnal a gyomrában bukott le a reptéren. A brazil börtönben megtért és miután leülte a büntetését Magyarországon kezdett tényleg új életet.

Szülek Istvánnak négy munkahelye van. Dolgozik pékségben, segít az ukrajnai menekülteknek, szakemberként segít a függőséggel küzdőknek a Fiatalkorúak Drogterápiás Otthonában és a Baptista Szeretetszolgálatnak is dolgozik. István 15 évig volt heroinista és árulta is a kábítószert. Az első felesége túladagolásban halt meg, de István csak tíz évvel később realizálta igazán az elvesztését. Amikor másodjára is börtönbe került feleségül vette hozzá bejáró pszichológusnőt. István szenvedélybeteg, aki már sok-sok éve tiszta és a heroint a futásra cserélte, olyannyira, hogy szeptemberben indul a berlini maratonon. Életútinterjú.

XS
SM
MD
LG