Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Brüsszel: videó a szexparti helyszínéről


Brüsszel: videó a szexparti helyszínéről
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:01:30 0:00

A Le Detour nevű melegbár Brüsszel központjában van, mintegy 30 méterre a város főterétől. A bár előtti rész kijelölt rendőrségi parkoló. A szomszédságában több hasonló szórakozóhely is található, legtöbbjüket szivárványos zászló jelöli.

A Le Detour nevű melegbár Brüsszel központjában van, mintegy 30 méterre a város főterétől, ahol már felállították a karácsonyfát. A másik irányban a belvárosi rendőrőrs van, folyamatosan nagyon sok egyenruhást lehet látni a környéken, a bár előtti rész kijelölt rendőrségi parkoló. A Le Detourral szemben lévő épület a városháza hátsó része, a bár szomszédságában pedig egymás mellett több hasonló szórakozóhely is található, legtöbbjüket szivárványos zászló jelöli. Szemben a bárral pedig egy marihuánát értékesítő üzlet van – a saját felhasználású fű fogyasztása Belgiumban legális.

Az illegális parti az épület első szintjén volt, ide azonban csak a báron keresztül lehet bejutni. Az ott lévő lakások a bár vendégeinek szórakoztatására vannak fenntartva. Belgiumban a szórakozóhelyek továbbra is zárva vannak, az utcákon nagyon kevés embert lehet látni, a belváros is kihalt.

XS
SM
MD
LG