Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Dr. Apostol János: „Az emberi hülyeség ellen nagyon szeretek harcolni”


Apostol János
Apostol János

A korábbi informatikai szakember, Apostol János negyvenéves elmúlt, amikor – egy hirtelen ötlettől vezérelve – beiratkozott az orvosi egyetemre. Sikeresen el is végezte, mindezt úgy, hogy diszlexiával és diszgráfiával küzd. Most az ötvenes éveiben jár, rezidensként dolgozik egy vidéki kórházban. Azt mondja: sok tekintetben segítette, hogy nem fiatalon kezdte el a pályát, így ugyanis sok mindenről kiforrottabb véleménye van.

A Covid idején például a kötelező védőoltás mellett kampányolt, ami miatt tömegével kapta az életveszélyes fenyegetéseket. Dr. Apostol János ezzel együtt boldog, mert azt a munkát végzi, amit szeret. Telefonon tudtunk beszélgetni az orvosi pályáról, diszlexiáról és arról, hogy milyen személyes tapasztalatokat szerzett a magyar egészségügyben.

Dr. Apostol János: "az emberi hülyeség ellen nagyon szeretek harcolni"
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:43:22 0:00

  • 16x9 Image

    Nagy András

    Nagy András korábban televíziós riporterként, tudósítóként és műsorvezetőként dolgozott, többek között az RTL Klubnál és a Magyar Televíziónál. Az utóbbi tíz évben videóriporter volt az egykori Népszabadságnál, majd az AP és az FSN amerikai hírügynökségnél. Most a Szabad Európa multimédiás tartalmait szerkeszti.

XS
SM
MD
LG