Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Elemzés: vészcsengő Orbánnál, gyenge retorika, erős érzelmek Magyarnál


Novák Zoltán szerint mivel a Fidesz nem képes megszólítani a fiatalokat, Orbán megnyomta a vészcsengőt, és felszólította idősebb táborát, hogy győzzék meg a gyerekeiket, kire kell szavazniuk. Magyar Péter retorikai képességei nem erősek, emocionálisan mégis bevonta a közönségét. Elemzés az ünnepről.

Itt tudja megnézni a beszélgetést:

Ha inkább podcastként hallgatná meg az elemzést, ide kattintson:

Elemzés: vészcsengő Orbánnál, gyenge retorika, erős érzelmek Magyarnál
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:40:16 0:00

Orbán Viktor kormányfő ünnepi beszédében meg sem említette az önkormányzati választást. A Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársa szerint ez azt jelzi: a kampány más szinten, a háború vagy béke üzenetéről fog szólni. Hozzátette: Magyar Péter sikere attól is függ, talál-e olyan vállalkozói réteget, amelyik nem függ a NER-től, és nem fél támogatni őt. Karácsony Gergely főpolgármester ünnepi beszédéből azt hallotta ki, hogy ő a racionális választásként pozicionálja magát. A budapesti városvezető számára nagyon nem mindegy, hogy Vitézy Dávid elvállalja-e a jelölést, így egy vagy két kihívója lesz a fővárosban.

  • 16x9 Image

    Lampé Ágnes

    Lampé Ágnes több mint másfél évtizede dolgozik politikai újságíróként. Pályáját a 168 Óránál kezdte, dolgozott a Médiapiacnak, a 24.hu-nak, több tanulmányt írt a Médiakutató számára. Éveken át vezette a Klubrádió több politikai és közéleti műsorát. Dolgozott az ATV és a Spirit FM politikai és közéleti műsoraiban. A Komlósi Oktatási Stúdió és ELTE Médiatanszékének tanára.

XS
SM
MD
LG