Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Félmilliárd februárban: ennyi jöhet egyelőre az EU tízmilliárd eurójából


Gyakorlatilag egy héten belül két EU-forrás megnyitásának lehetőségéről is jött hír Brüsszelből. Az Európai Bizottság engedékenysége a magyar kormány hajthatatlanságával találkozott: Orbán Viktor két levélben kérte a szavazás elhalasztását Ukrajna csatlakozási tárgyalásának megkezdéséről. A podcastban átbeszéljük, hogy mi a két forrás közötti különbség és hogy véletlen-e az "egyidejűség".

Itt tudja meghallgatni a beszélgetést:

Félmilliárd februárban: ennyi jöhet egyelőre az EU tízmilliárd eurójából
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:10:38 0:00

Ez a Messziről jött ember, a Szabad Európa podcastsorozata a magyar kormány és az Európai Unió, a közösség intézményeinek ügyeiről. Célunk, hogy ne csak az EU erőközpontjaiból hazatérő magyar politikusok beszámolóiból ismerhessük meg a fejleményeket, döntéseket és viszonyokat, hanem objektív és független képet alkothassunk állandó brüsszeli tudósítónk, Gyévai Zoltán segítségével.

  • 16x9 Image

    Vovesz Tibor

    Vovesz Tibor igazgató, a Szabad Európa budapesti irodájának vezetője. Több mint két évtizede dolgozik magyar és nemzetközi szerkesztőségekben, kereskedelmi és közszolgálati médiumokban. Egyebek mellett a Danubius Rádió, a Magyar Rádió és az Euronews munkatársa is volt. 

XS
SM
MD
LG