Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Így lehetne kifordítani a kormány kezéből az EU-források elosztásának politikai fegyverét


A városok, települések közvetlen támogatásának lehetőségét mérte fel pár hónapja a Political Capital kutatása, amelyben brüsszeli tudósítónk is részt vett. Nem csak itthon vált politikai fegyverré a kormány kezében az EU-s források elosztása, de lenne megoldás rá, ha lenne közös akarat.

Itt tudja meghallgatni a podcastot:

Így lehetne kifordítani a kormány kezéből az EU-források elosztásának politikai fegyverét
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:12:08 0:00

Ez a Messziről jött ember, a Szabad Európa podcastsorozata a magyar kormány és az Európai Unió, a közösség intézményeinek ügyeiről. Célunk, hogy ne csak az EU erőközpontjaiból hazatérő magyar politikusok beszámolóiból ismerhessük meg a fejleményeket, döntéseket és viszonyokat, hanem objektív és független képet alkothassunk állandó brüsszeli tudósítónk, Gyévai Zoltán segítségével.

A podcastban említett kutatást az Open Society Foundations támogatta, az elkészült jelentés itt olvasható röviden és részletesen.

  • 16x9 Image

    Vovesz Tibor

    Vovesz Tibor igazgató, a Szabad Európa budapesti irodájának vezetője. Több mint két évtizede dolgozik magyar és nemzetközi szerkesztőségekben, kereskedelmi és közszolgálati médiumokban. Egyebek mellett a Danubius Rádió, a Magyar Rádió és az Euronews munkatársa is volt. 

XS
SM
MD
LG