Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Iványi Gábor: Az Isten meg fogja verni ezeket a gazembereket


Még küzd, de nem tudja, meddig bírja. Azt mondja: majdnem ott tart, ahol ötven évvel ezelőtt, annyi különbséggel, hogy most nem börtönbe akarják küldeni, nem a szabadságát akarják elvenni, hanem mindenét, amije van, amit felépített. Iványi Gábor lelkipásztor már tíz évvel ezelőtt is kapott levelet, amelyben azt kérték tőle: írja össze, kiknek adja át az intézményeit. Ingyen. A lelkipásztor szerint erős és egyenes üzenet volt: ha nem így tesz, baj lesz.

Iványi Gábor: Az Isten meg fogja verni ezeket a gazembereket
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:32:56 0:00
Közvetlen elérés

A MET Egyház nemrég a beregi régióban a gazdasági kényszerhelyzet miatt új fenntartónak engedte át helyi intézményeit több településen. Iványi Gábor a tavaly ősszel készült interjúban azt mondta: önként nem ad át semmit az államnak.

  • 16x9 Image

    Báthory Róbert

    Báthory Róbert a magyarországi Szabad Európa szenior oknyomozó újságírója. Tizenhét éve dolgozik a médiában, ebből tíz évet a legnagyobb televíziók – az RTL Klub, a TV2, a Hír TV és az MTV – hír- és hírháttérműsorainál mint riporter, szerkesztő, illetve felelős szerkesztő. Ezt megelőzően a Kossuth rádió és a Rádió C munkatársa volt. 

XS
SM
MD
LG