Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Az üzletek kinyitásáért tüntettek Budapesten

Pár százan gyűltek össze a Hősök terén arra a tüntetésre, melyet a szervezők hangsúlyosan nem annak neveztek. A demonstráción a csőd közelében álló vállalkozások támogatását követelték, és az üzletek újranyitását. A rendőrök igazoltatták a résztvevőket.

Az üzletek február 1-jén fognak kinyitni, írták a szervezők Facebook oldalukon, “és valahogyan egyszerre számos állásinterjúra érkezőt fognak fogadni. https://la75.hu/uzletnyitas/index.php?map - már nagyon sokan vannak a térképünkön. Látogassatok el hozzájuk, ha ti is munkát szeretnétek kapni.”

A kormány egy friss rendelettel komoly pénzbüntetéseket, és több hónapos, ismételt szabályszegés esetén végleges bezárást helyezett kilátásba az üzleteiket kinyitó vállalkozóknak.


16x9 Image

Kerényi György

Kerényi György közel harmincéves újságírói pályája során hét médiumot alapított vagy vett részt az indításában: köztük kalóz-, roma és két börtönrádiót, valamint mainstream újságokat. Volt a Kossuth rádió főszerkesztője és három évig dolgozott a szlovák közszolgálati média magyar adójánál, a Pátria Rádiónál. Tíz évig tanított az ELTE médiatanszékén. 

XS
SM
MD
LG