Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Kéri László: Orbán beszédei hemzsegnek a zagyvaságoktól, de fel vannak építve


Kéri László politológus
Kéri László politológus

A politológus szerint ha Orbánon múlna, Putyin és az orosz kapcsolat nem lenne kampánytéma, ez ugyanis a legkevésbé megmagyarázható a Fidesz-tábor számára. Bár Orbán beszédei velejéig zagyvák, és hemzsegnek a belső ellentmondásoktól, fel vannak építve, és komplex álvalósággá állnak össze.

A politológus szerint a Fidesz feláldozza saját főpolgármester-jelöltjét, mert arra készül, hogy nem tudja megnyerni a pozíciót. A vidéki szavazókra fókuszál, mert a városi lakosság demagóg szövegekkel sokkal kevésbé hülyíthető, mint a kisebb települések lakói. Az önkormányzati és a EU-s kampány szétválasztható, de komoly politikai munkát és bölcsességet követel az ellenzéktől. Ha ezzel szemben inkább „meg akarják egymást enni”, az abszolút nem fogja érdekelni a választókat.

Itt tudja megnézni a teljes beszélgetést:

Ha inkább csak hallgatná az interjút, kattintson ide:

Kéri László: Orbán beszédei hemzsegnek a zagyvaságoktól, de fel vannak építve
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:42:51 0:00
  • 16x9 Image

    Lampé Ágnes

    Lampé Ágnes több mint másfél évtizede dolgozik politikai újságíróként. Pályáját a 168 Óránál kezdte, dolgozott a Médiapiacnak, a 24.hu-nak, több tanulmányt írt a Médiakutató számára. Éveken át vezette a Klubrádió több politikai és közéleti műsorát. Dolgozott az ATV és a Spirit FM politikai és közéleti műsoraiban. A Komlósi Oktatási Stúdió és ELTE Médiatanszékének tanára.

XS
SM
MD
LG