Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Kiss Mari: Nem gondoltam, hogy gyűlölni fogjuk egymást


A színművész szerint a politikai nyomás abban is látszik, hogy ki válhat kedveltté, míg régen a színvonal igény és követelmény is volt. Novák Katalin Győzikét felköszöntötte a születésnapján, míg Presser Gábor esetében erről nincs hír. A tolerancia helyett a hencegés és a büntetőfékezés lett az alap.

Mint mondta, amikor annak idején jött a Fidesz és a fiatalok, nem gondolta, hogy majd gyűlölni fogjuk egymást, és egy rendszer épül arra, hogy valakit semmissé tegyen, és ne legyenek lehetőségei. Az emberek hencegnek a vagyonnal, amit nem is az érdemeikért vagy a munkájukért kaptak. Emellett agresszívek lettünk, tolerancia helyett a hencegés és a büntetőfékezés lett az alap – véli a színművész, akivel szóba kerül a színművészeti egyetem sorsa, a színházra váltó filmrendezők látásmódja és a lovak szeretete is.

Itt tudja megnézni a beszélgetésről készült videót:

Ha inkább podcastformában hallgatná meg, ide kattintson:

Kiss Mari: Nem gondoltam, hogy gyűlölni fogjuk egymást
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:53:27 0:00
  • 16x9 Image

    Lampé Ágnes

    Lampé Ágnes több mint másfél évtizede dolgozik politikai újságíróként. Pályáját a 168 Óránál kezdte, dolgozott a Médiapiacnak, a 24.hu-nak, több tanulmányt írt a Médiakutató számára. Éveken át vezette a Klubrádió több politikai és közéleti műsorát. Dolgozott az ATV és a Spirit FM politikai és közéleti műsoraiban. A Komlósi Oktatási Stúdió és ELTE Médiatanszékének tanára.

XS
SM
MD
LG