Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Kiút a cigánytelepről: a börtön is benne volt a pakliban, végül az RTL Klub munkatársa lett – 1. rész


Kiút a cigánytelepről: a börtön is benne volt a pakliban, végül az RTL Klub munkatársa lett – 1. rész
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:26:30 0:00

Fiatalkorában nem sok választotta el attól, hogy javítóba kerüljön. Mélyszegénységben, csonka családban nőtt fel. Orsós Lajos ma már sikeres médiavállalkozó és közel húsz éve az RTL Klub munkatársa. Nemrég videóblogot indított, hogy történetével irányt mutasson a hasonló helyzetben lévő fiataloknak.

Nem sok kellett volna hozzá, hogy fiatalkorában börtönbe kerüljön, de végül 19 évesen az RTL Klub hírigazgatóságán kötött ki. A Somogy megyei Ötvöskónyi cigánytelepén nőtt fel, ahol szinte minden stikliben nyakig benne volt. Csinált milliós tartozást, amit végül a nővére segítségével tudott a család kifizetni.

Orsós Lajos csonka családban, mélyszegénységben nőtt fel. Az édesanyja amit csak tudott, megadott neki és a nővérének, de Lajos többre vágyott. Azt, amit nem kaphatott meg, mert nem volt rá pénze, csibészkedéssel szerezte meg. Sokan segítettek neki, hogy végül ne kerüljön börtönbe. Orsós Lajos 18 éve az RTL KLUB hírigazgatóságán dolgozik, a Fókusz gyártásvezetőjeként. Nemrég videósorozatot indított, ahol őszintén beszél arról, hogyan sikerült kitörnie a cigánytelepről.

Orsós Lajos élettörténetét jövő héten folytatjuk a Szelfiben.
XS
SM
MD
LG