Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Kiút a cigánytelepről: Így nem lett roma műsorvezető az RTL-en Orsós Lajos – 2. rész


Kiút a cigánytelepről: Így nem lett roma műsorvezető az RTL-en Orsós Lajos – 2. rész
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:22:30 0:00

Fiatalkorában nem sok választotta el attól, hogy javítóba kerüljön. Mélyszegénységben nőtt fel. De Orsós Lajos ma már sikeres médiavállalkozó és közel húsz éve az RTL Klub munkatársa. A kereskedelmi csatorna akkoriban úgy tervezte a fiatalemberből műsorvezetőt faragnak, de nem így lett.

Fiatalkorában nem sok választotta el attól, hogy javítóba kerüljön. Mélyszegénységben, csonka családban nőtt fel. Orsós Lajos ma már sikeres médiavállalkozó és közel húsz éve az RTL Klub munkatársa. Azt mondta: a sikerhez sok-sok tanulás és kitartásra volt szüksége.

Orsós Lajos a Szelfi mostani epizódjában elmeséli, hogyan repítette egy kempingbicikli a cigánytelep kellős közepéről az RTL Klub hírigazgatóságára. Miből volt pénze vonatra, hogy eljusson a meghallgatásra és azt is elmondja: hogyan sértette vérig a kollégáit, amikor már alkalmazottként kicsit elszállt vele a ló. Bár a csatorna akkoriban azért castingolt kifejezetten roma fiatalokat, hogy műsorvezetőt faragjon belőlük, Lajosból végül nem lett az. Azonban cseppet sem bánja.
XS
SM
MD
LG