Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Konstruktív bizalmatlanság: nem szépségverseny az előválasztás


Konstruktív bizalmatlanság: nem szépségverseny az előválasztás
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:19:44 0:00

Miért tűnik nehézkesnek az előválasztás menete, milyen esélyei vannak a lelkes civileknek, kinek a leghatékonyabb a kampánya - ezekről is beszélgetünk a parlamenti választásokig vezető podcast-sorozatunk első részében Ruff Bálint kampány- és kommunikációs tanácsadóval.

'Konstruktív bizalmatlanság" – ezzel a címmel indítunk podcast sorozatot, amellyel terveink szerint végigkövetjük a 2022-es parlamenti választásokig vezető utat. Nem száraz politikai elemzéseket készítünk, hanem gyakorlati oldalról, a kampány történéseire, technikájára koncentrálva figyeljük és beszéljük meg az eseményeket. Beszélgetőtársat is így választottunk: Ruff Bálint jogászként végzett, és már több számos sikeres választási kampányban is dolgozott. Jelenleg kommunikációs tanácsadó Botka László szegedi és Pikó András józsefvárosi polgármester mellett.

Az első részben a téma az ellenzéki előválasztás és az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek versenye, amely most ért a finisbe. Beszélünk arról, hogy miért tűnik nehézkesnek az előválasztás menete, milyen esélyei vannak a lelkes civileknek, kinek és miért a leghatékonyabb a kampánya.


XS
SM
MD
LG