Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Ki a vezér: Mr. Gatto vagy Tuskó Hopkins? – évértékelő podcast, 2. rész


Ki a vezér: Mr. Gatto vagy Tuskó Hopkins? – évértékelő podcast, 2. rész
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:22:58 0:00

Rendhagyó epizóddal jelentkezik az év végén podcast-sorozatunk. Állandó elemzőnk, Ruff Bálint mellé vendéget is hívtunk, Ésik Sándor, a Diétás Magyar Múzsa nevű Facebook oldal vezér-főszerkesztője személyében. Beszélgetés a rendszerről, amit nem a kétharmados törvények tartanak életben.

Konstruktív bizalmatlanság című podcast sorozatunkban végigkövetjük a 2022-es parlamenti választásokig vezető utat. Nem száraz politikai elemzéseket készítünk, hanem gyakorlati oldalról, a kampány történéseire, technikájára koncentrálva figyeljük és beszéljük meg az eseményeket.

A „Konstruktív Bizalmatlanság” két epizód erejéig „Év végi bizalmatlansággá” alakul, átbeszéljük az elmúlt és az előttünk álló esztendő eseményeit. Vendégeink: Ruff Bálint kommunikciós és kampánytanácsadó, és dr. Ésik Sándor, a Diétás Magyar Múzsa nevű Facebook oldal vezér-főszerkesztője személyében, akinek idén jelent meg első könyve, „Sanyikám, én nem politizálok” címmel.

Hallgassa meg a podcast első részé is itt!

A podcastban megszólaltatott Ruff Bálint jogászként végzett, és már több sikeres választási kampányban is dolgozott. A felvétel idején kommunikációs tanácsadó Botka László szegedi és Pikó András józsefvárosi polgármester mellett.
XS
SM
MD
LG