Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Koronavírus: a járvány legfrissebb hírei itthonról és külföldről

Folyamatosan frissülő oldalunkon egy helyen találja a koronavírus-járvány legfrissebb híreit itthonról és külföldről. Összegyűjtjük a vírus terjedéséről, a fertőzöttek, betegek és halálesetek számáról, a védekezésről és oltóanyagokról szóló híreket.


Összegzés

  • A nyári visszaesés után ismét meredeken emelkedik az új fertőzöttek száma
  • Az európai országok sorra beutazási korlátozásokat léptetnek életbe
  • A fertőzés második hullámában a fiatalok nagyobb arányban kapják el a vírust, mint tavasszal
  • Az országok igyekeznek elkerülni az első hullám idején bevezetett általános lezárásokat, korlátozásokat a gazdaság működésének fenntartása érdekében
  • Legfrissebb híreinket minden reggel elolvashatja hírlevelünkben, melyre itt iratkozhat fel
12:30 2020.09.18.

SZEGED A csütörtöki tesztelés során kiderült, hogy az eddigi öttel szemben hat játékos koronavírusos a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatában.

08:55 2020.09.18.

BUDAPEST Budapesten mától bírságolhatnak a maszkviselési szabályok megszegéséért. A fővárosban a taxik, tömegközlekedési járatok, boltok, bevásárlóközpontok és piacok mellett már a mozikban és színházakban, hangversenyen és cirkuszi előadáson, valamint a hasonló intézmények zárt tereiben, illetve a társasházi közgyűléseken is kötelező az orr- és szájnyílást eltakaró maszk használata.

08:51 2020.09.18.

VILÁG Átlépte a 30 milliót világszerte a fertőzött emberek száma. Az összes halálos áldozatoké a 950 ezret közelíti, a gyógyultaké pedig meghaladja a 20 milliót. (John Hopkins Egyetem)

08:47 2020.09.18.

MAGYARORSZÁG Orbán Viktor kormányfő az állami rádióban: "Az országnak működnie kell, úgy, hogy közben fegyelmezetten, a szabályokat betartva védekezik...most nem azt kérjük az emberektől, hogy maradjanak otthon, hanem azt, hogy tartsák be a kézmosási, maszkhasználati, távolságtartási szabályokat."

Továbbiak betöltése

XS
SM
MD
LG