Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Magyar lány Amerikában – Ingyen takarít extrém koszos lakásokat depressziósoknak


Magyar lány Amerikában – Ingyen takarít extrém koszos lakásokat depressziósoknak
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:21:40 0:00

Az extrém koszos lakásokat szereti, mert ott tud igazán nagy dolgot elérni. Barbara szerint sokan félnek attól, hogy rend lesz a lakásukban, mert már megszokták az átláthatatlan koszt és káoszt. A kétgyermekes anyuka depressziósoknak segít, akik már évek óta nem takarítottak a lakásukban.

Kétszer is volt depressziós, tudja, milyen nehéz kijönni belőle. Először egy szerelme miatt lett kedélybeteg, aztán évekkel később az első gyereke után esett szülés utáni depresszióba, de meggyógyult. Január óta minden héten egyszer a betegséggel küzdők extrém koszos lakását takarítja ki ingyen.

Fodor Barbara tíz éve költözött New Yorkba. A fiatal, kétgyermekes anyuka élete nem volt sétagalopp, sem idehaza, sem odakint. De végül családot alapított, és január óta olyan embereknek segít, akik évek óta nem takarítottak a lakásukban depressziójuk miatt. Barbara az extrém koszos lakásokat szereti, azt mondja, azért, mert ott tud igazán nagy dolgot elérni. Szerinte sokan félnek a változástól, attól, hogy rend lesz a lakásukban, mert már megszokták az átláthatatlan koszt és káoszt.

XS
SM
MD
LG