Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Márki-Zay Péter már nem koronavírusos


Marki-Zay Péter szelfit készít támogatóival Budapesten az ellenzéki előválasztás után, 2021. október 17-én
Marki-Zay Péter szelfit készít támogatóival Budapesten az ellenzéki előválasztás után, 2021. október 17-én

Az együttes ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje január 19-én jelentette be, hogy megbetegedett. Enyhe tünetei voltak, öt nappal később pedig negatív lett a tesztje.

Mint azt a Szabad Európa is megírta, Márki-Zay Péter január 19-én posztolt a közösségi oldalán arról, hogy kapart a torka, ezért tesztelte magát, és az eredmény pozitív lett. Mint írta, csak megfázásos tünetei voltak.

Az ellenzéki politikus minden programját lemondta és az elmúlt napokat hódmezővásárhelyi otthonában töltötte. Most pedig, öt nap elteltével arról posztolt, hogy negatív lett a tesztje, így újrakezdheti az országjárást.

Javult az állapota egy másik koronavírusos ellenzéki politikusnak is. Az MSZP-s Kunhalmi Ágnes múlt csütörtökön jelentette be, hogy koronavírusos, ő kórházba került, de vasárnap kiengedték. Mint írja, nehéz napokon van túl.

  • 16x9 Image

    Fazekas Pálma

    Fazekas Pálma a Szabad Európa budapesti irodájának hírszerkesztője. Csaknem harminc éve dolgozik újságíróként, elsősorban hírek, hírműsorok szerkesztőjeként, hírszerkesztőségek vezetőjeként. A nyomtatott és az elektronikus sajtó szinte minden területén dolgozott, így a Kurírnál, az Interpress Magazinnál, a Magyar Rádióban, a Westelnél, a Magyar Televízióban, az InfoRádióban, az Origóban és az Infostartnál is.  

XS
SM
MD
LG