Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Mucsi Zoltán: „A parlamentben néha olyan a hangnem, mint a szegedi Csillagban”


Mucsi Zoltán: „A parlamentben néha olyan a hangnem, mint a szegedi Csillagban”
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:32:15 0:00

Nehéz problémának látja a migránskérdést, de nem szimpatikus számára, ahogy a kormány mindezt kommunikálja. Nem szívesen beszél a politikáról, mert szerinte túlfűtött indulatokat vált ki a magyarokból az, ha valakinek más a politikai véleménye. Nagyinterjú Mucsi Zoltánnal, csúnya szavak nélkül.

Hogyan lett az abonyi melós szülők gyerekéből vezető budapesti színész? Nem volt könnyű, de megcsinálta. Tinédzserkorában világhírű focista akart lenni, de egy Fradiban eltöltött játék után belátta: mérhetetlen szakadék van az ő elképzelt és a valós tudása között.

Mucsi Zoltán géplakatosként kezdte a felnőtt életét. Először Szolnokon virágoztatta fel a MÁV-ot, de másfél év után inkább postásnak állt és a Magyar Postát boldogította tudásával. Közben estin elvégezte a gimnáziumot is és a Kőtövis amatőr színjátszó csoport tagja lett. Innen felvételizett a szolnoki Szigligeti Színházba statisztának. A felvételin megcsillogtatta zseniális tánc és énektudását, végül megkapta az állást. A többi meg már legenda. Beszélünk szorongásról, arról, hogyan élte meg eddig a pandémiát és egy kicsit a politika is szóba kerül. De csak kicsit.
XS
SM
MD
LG