Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Napi 1500 forintból élt Debrecenben a családjával, most a BioNTech társigazgatója


Témavezetői állandóan faképnél hagyták Boros Gábort. Végül 2010-ben Karikó Katalin lett a mentora, aki öt évvel később állást ajánlott neki a BioNTechnél.

Boros Gábor biokémikus 2021. januárjában adott interjút a Szabad Európának. A beszélgetés elhangzott Szelfi című podcast sorozatunkban, és közöltük írásos változatát is. Az interjúalany 2022. április 11-én visszavonta nyilatkozatát személyes okokra hivatkozva, és kérésének eleget teszünk, kizárólag eddigi és jövőbeli interjúalanyaink bizalmának megőrzése érdekében.

„Szeretném kifejezni őszinte megbánásomat, és bocsánatát kérem azoknak, akiket a Napi 1500 forintból élt Debrecenben a családjával, most a BioNTech társigazgatója című riportban megsértettem“ - írja interjúalanyunk kérésnek indoklásában.

  • 16x9 Image

    Báthory Róbert

    Báthory Róbert a magyarországi Szabad Európa szenior oknyomozó újságírója. Tizenhét éve dolgozik a médiában, ebből tíz évet a legnagyobb televíziók – az RTL Klub, a TV2, a Hír TV és az MTV – hír- és hírháttérműsorainál mint riporter, szerkesztő, illetve felelős szerkesztő. Ezt megelőzően a Kossuth rádió és a Rádió C munkatársa volt. 

Maradjon velünk!

  • Szabad Európa a mobilján: töltse le ingyenes applikációnkat a Google Play vagy az Apple Store kínálatából!

A stabil mobilkapcsolat érdekében a weboldal egyes funkciói az applikációban csak korlátozottan érhetők el.

XS
SM
MD
LG