Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Környezetbarát bababoltot nyit Orbán Ráhel


Orbán Ráhel 2013-ban

A jómódú, környezettudatos szülőket célozza a miniszterelnök lányának új vállalkozása. Lesz kávézó és játszósarok is a Hegyvidék Bevásárlóközpontban, a cél a fiatal szülők fenntarthatóságra nevelése.

Orbán Ráhel június végén alapította meg első saját vállalkozását ODU Store néven. Az idegenforgalmi végzettségű és eddig szálloda- és divatiparban mozgó Orbán Ráhel most azonban valami újban próbálja ki magát, derül ki a miniszterelnök lányának LinkedIn-profiljából.

Ezek szerint babáknak és kisgyerekeknek készített termékeket fog árulni az ODU. A célközönséget pedig a tudatos és jómódú fiatal szülők alkotják.

Az ODU ugyanis nem egyszerű bababolt lesz, hanem concept store: különleges berendezésével egy egész életérzést, szemléletmódot kíván közvetíteni. Ennek megfelelően a babáknak és kisgyerekeknek szánt prémium minőségű és környezetbarát termékek mellett kávézó és játszósarok is lesz a helyen. Mint Orbán Ráhel írja: az ODU „egyedülálló vásárlási és kikapcsolódási hely a tudatos szülők számára”, célja pedig, hogy a fiatal szülőket „a fenntarthatóságra és a tudatos szülői magatartásra nevelje”.

Az ODU Store székhelye a XII. kerületi Apor Vilmos tér 11–12. szám alatt van, így feltehetően a Hegyvidék Bevásárlóközpontba kell mennie annak a környezettudatos szülőnek, aki ki szeretné próbálni az Orbán Ráhel-féle különleges életérzést.

XS
SM
MD
LG