Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Politikai pedofília – A törvény, amely jobban bünteti az ártatlanokat, mint a bűnelkövetőket


Pedofiltörvénynek hívják, pedig sokkal jobban bünteti azokat, akiknek semmi közük a gyerekek megrontásához. A kormány 2021-ben megszavazott gyermekvédelmi törvénye alapjogoktól fosztja meg a homoszexuális vagy transznemű embereket, de összességében szakemberek szerint még így sem ért célt a politikai propaganda, viszont a felelősséget áttolta a szülőkre, az iskolákra és a pedagógusokra. A kormány már 2017 óta hergeli a magyarokat a gender ellen. 2022 tavaszán népszavazást is tartottak a genderideológiáról és bár a 3.5 millió szavazat ellenére érvénytelen lett, de a kormány által sulykolt álláspontot támogatták az emberek.

De valóban meleg lesz attól egy gyerek, ha meleg szülei vannak? És vajon hány magyar óvodás esett át nemváltó műtéten az elmúlt években? Hogyan lehet az, hogy 14 éves kortól már legálisan szexelhetnek a fiatalkorúak, de szexről vagy éppen a szexuális kisebbségekről csak 18 éves koruk után hallhatnak? Mi a valóságalapja az Orbán-kormány genderellenességének? Ennek járt utána Báthory Róbert a Szabadon legújabb epizódjában.

  • 16x9 Image

    Báthory Róbert

    Báthory Róbert a magyarországi Szabad Európa szenior oknyomozó újságírója. Tizenhét éve dolgozik a médiában, ebből tíz évet a legnagyobb televíziók – az RTL Klub, a TV2, a Hír TV és az MTV – hír- és hírháttérműsorainál mint riporter, szerkesztő, illetve felelős szerkesztő. Ezt megelőzően a Kossuth rádió és a Rádió C munkatársa volt. 

XS
SM
MD
LG