Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Sokan a technológiát tekintik az új vallásnak – Szelfi Kapitány-Fövény Máté pszichológussal


Kapitány-Fövény Máté
Kapitány-Fövény Máté

Hogyan őrizzük meg a lelki egészségünket a technológia által uralt, gyorsan változó világban? Erről szól a Holnap címmel megjelent kötet, amelynek szerkesztője dr. Kapitány-Fövény Máté klinikai szakpszichológus, a Semmelweis Egyetem adjunktusa, az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet (OMIII) drogambulanciájának klinikai szakpszichológusa.

Arról beszélgettünk Kapitány-Fövény Mátéval, hogyan befolyásolja a technológia életünk minden területét, beleértve az egészségügyet, az oktatást és a szexuális életet is. A szakpszichológus egyebek mellett kitért a digitáliseszköz-mentes idő fontosságára és az általa szerkesztett kötet más témáira, például a túlfogyasztásra, az infantilizálódó felnőttekre, az ökoszorongásra és a szextechre is.

Sokan a technológiát tekintik az új vallásnak – Szelfi Kapitány-Fövény Máté pszichológussal
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:44:30 0:00

  • 16x9 Image

    Horn Gabriella

    Horn Gabriella a Szabad Európa rovatvezetője. Több mint húsz éve újságíróként dolgozik. Cikkei az online és a nyomtatott sajtóban jelentek meg, televíziós riporter is volt. Az alapítás óta szerzője volt az atlatszo.hu oknyomozó portálnak, az elmúlt években a lap munkatársa volt. Több nemzetközi újságíróprojektben segítette a határokon átívelő korrupciós ügyek, hatalmi visszaélések feltárását. ​A hortobágyi földmutyiról szóló riportjáért Hégető Honorka-díjat és Telenor-különdíjat kapott munkatársával közösen, egy másik írásáért pedig a Soma-díj zsűrije részesítette elismerésben. 

XS
SM
MD
LG