Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Somogyi Hajnalka: Ami leginkább hiányzik innen, az egy normális ország


Az OFF-Biennále a legnagyobb független kortárs művészeti esemény Magyarországon. 2014-ben szinte a semmiből indították el a szervezők személyes kapcsolataikat felhasználva. Azóta az OFF nemzetközileg is ismertté vált. A Szelfi vendége Somogyi Hajnalka, az OFF-Biennále Egyesület elnöke.

Az OFF-Biennálé célja, hogy megerősítse a független művészeti színteret, és hogy párbeszédet kezdeményezzen a háttérbe szorított társadalmi és politikai kérdésekről. Somogyi Hajnalkával, az OFF-Biennále Egyesület elnökével beszélgettünk arról, hogyan lehet a semmiből felépíteni a legnagyobb kortárs művészeti eseményt, miért nem akarnak a napi politikában részt venni, és hogyan lett nemzetközileg ismert az OFF-Biennálé.

Itt tudja meghallgatni a podcastot:

Somogyi Hajnalka: Ami leginkább hiányzik innen, az egy normális ország
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:40:24 0:00

  • 16x9 Image

    Nagy András

    Nagy András korábban televíziós riporterként, tudósítóként és műsorvezetőként dolgozott, többek között az RTL Klubnál és a Magyar Televíziónál. Az utóbbi tíz évben videóriporter volt az egykori Népszabadságnál, majd az AP és az FSN amerikai hírügynökségnél. Most a Szabad Európa multimédiás tartalmait szerkeszti.

XS
SM
MD
LG