Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Miről olvasna szívesen a Szabad Európán?


Egyévesek lettünk, és szeretnénk minél több olvasónktól visszajelzést kapni a munkánkról. Célunk, hogy olyan tartalmakat készítsünk, amelyek fontosak az Ön életében. Összegyűjtöttünk ezért néhány kérdést, ezek megválaszolásában kérjük most a segítségét.

Milyen témában szeretne több írást látni a Szabad Európán? Kit hívjunk meg podcast-beszélgetésre a Szelfi című, hetente jelentkező sorozatunk következő epizódjába? Miről forgassunk videóriportot? És ez csak néhány, a bennünk rendszeresen felmerülő kérdés közül.

A Szabad Európa 2020 szeptemberében tért vissza Magyarországra. Az egyéves évforduló után célunk ugyanaz, mint az induláskor: olyan tartalmakat készíteni, amelyek fontosak olvasóink számára. Az objektivitás és a pártatlanság elveit szem előtt tartva minden nap arra törekszünk, hogy a világ legfontosabb hírei mellett az Ön életét leginkább érintő témákat dolgozzuk fel.

Hisszük, hogy ennek a célnak úgy tudunk a legjobban megfelelni, ha olvasóink - kövessenek minket a weben, az appon (Android vagy iOS), a Facebookon vagy akár az Instagramon - aktív szereplői munkánknak. A tartalmainkra adott visszajelzés mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy mi foglalkoztatja igazán Önöket.

Ezért összeállítottunk egy rövid kérdőívet, amit az alábbi linken tud pár perc alatt kitölteni: https://bit.ly/szabadeuropa-kerdoiv

Köszönjük, ha megosztja véleményét, és ezzel is segíti munkánkat!

A Szabad Európa magyar szerkesztősége

XS
SM
MD
LG