Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Gáspár Kristóf: Orbán 2023-ban is uralta a szubjektív valóságot


A politológus szerint – a végtelenül kínos EU-s kávézós jelenet ellenére – az EU-ban nem állították teljesen a szőnyeg szélére Orbánt, és Magyarország sem lett megtűrt vagy másodrendű ország. A kormányfő 2023-ban is uralta a szubjektív valóságot: képes volt irányítani a politikáról alkotott véleményeket, érzelmeket és értékítéletet.

Ezért bármennyire is nehéz év volt gazdaságilag és külpolitikailag, a Fidesz támogatottsága egy centit nem csökkent, miközben ugyanolyan kampányt folytatott Ursula von der Leyen európai bizottsági elnök ellen, mint korábban Jean-Claude Juncker ellen. 2023 elszalasztott év volt az ellenzék számára, mert nem a válság menedzselésével, továbbra is csak Orbán Viktorral foglalkoztak.

Itt tudja megnézni a beszélgetést:

Ha inkább meghallgatná podcastformában, ide kattintson:

Gáspár Kristóf: Orbán 2023-ban is uralta a szubjektív valóságot
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:46:08 0:00
  • 16x9 Image

    Lampé Ágnes

    Lampé Ágnes több mint másfél évtizede dolgozik politikai újságíróként. Pályáját a 168 Óránál kezdte, dolgozott a Médiapiacnak, a 24.hu-nak, több tanulmányt írt a Médiakutató számára. Éveken át vezette a Klubrádió több politikai és közéleti műsorát. Dolgozott az ATV és a Spirit FM politikai és közéleti műsoraiban. A Komlósi Oktatási Stúdió és ELTE Médiatanszékének tanára.

XS
SM
MD
LG