Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Herczeg Zoltán: „Kapsz 300 milliót, annak visszaadod a felét, a többivel azt csinálsz, amit akarsz”


Herczeg Zoltán: „Kapsz 300 milliót, annak visszaadod a felét, a többivel azt csinálsz, amit akarsz”
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:42:33 0:00
Közvetlen elérés

Csalódott Márki-Zay Péterben, mert nem alapított saját pártot. Herczeg Zoltán két évvel ezelőtt dizájnolta meg az MMM képviselőit. Szerinte Dobrev Klára jó cuccokban jár, önazonos, kicsit férfias, kifutóra mégsem rakná. Interjú az intézményesített korrupcióról és a NER-divatról.

Dobrev Klára jó cuccokban jár, amelyek magabiztosságot és nyitottságot sugároznak, bár egy kicsit férfiasra veszi a figurát. Nem alkalmazná modellként a divatbemutatóin, de ennek ellenére Herczeg Zoltán divattervező szerint a DK politikusa nagyon rendben van.

Nem a divat fővárosában, hanem Szerencsen született, de már gyerekkorában is ruhákat tervezett. A közgáz elvégzése után a barátaitól kölcsönkért 40 ezer forintból kezdte el építeni Budapesten a divattervező karrierjét. Végül bejött neki. Herczeg Zoltánnal a 25 éves dizájneri múltjáról, a hazai politikai viszonyokról, arról, hogy szerinte miért van szükség a politikai elit megújítására és arról is beszélgetünk, hogy miért szúrja a szemét Szíjjártó Péter külügyminiszter elasztikus inge és hárommilliós öltönye.

XS
SM
MD
LG