Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

"Mindig mondom a fiúknak, hogy keményebben üssenek" - Szelfi Zsiga Melindával, magyar kick-box bajnokkal


"Mindig mondom a fiúknak, hogy keményebben üssenek" - Szelfi Zsiga Melindával, magyar kick-box bajnokkal
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:30:13 0:00
Közvetlen elérés

Gyerekkorában szíjjal verték, most ő veri a profi kick-boksz mezőnyt. Zsiga Melinda, gyerekként soha nem értette, hogy miért bántja az anyja. 9 évesen magyarázta el neki az új családja, hogy aki bántalmazta, az valójában a korábbi nevelőanyja volt. A lány állami gondozottként nőtt fel.

Elég rázós gyerekkorod volt, csupa jót hallottam a második családodról. Mire emlékszel?

Hát kinek mi a jó! Ők nagyon maradandót alkottak az életemben. Ők is Marcaliban élnek, van két saját gyerekük, és úgy emlékszem, hogy ők egyébként szerettek és én is szerettem őket. Az apukával semmilyen kapcsolatom nem volt. Az anyukával volt, de az meg negatív volt.
Nagyon sokat vert és inkább ezek vannak meg bennem. Tehát az, hogy elkéstem és akkor amiatt vert meg. Vagy a saját osztálytársaim előtt vert meg valamiért büntetésből. Szíjjal vert meg és a szomszéd menekített ki, mondván, hogy inkább elvisz sétálni. De azt sem értettem értettem gyerekként, hogy miért nekem kell állandóan hajnalban felkelnem és takarítanom, amikor a másik két testvérem még alhat tovább. Nem értettem. Aztán 9 éves koromban elvittek egy másik családhoz. Ott magyarázták el, hogy ő nem a vér szerinti családom volt, hanem nevelőszülők, és a testvéreim sem a testvéreim.
XS
SM
MD
LG