Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Volt, aki a nyomort hiányolta, mások a happy endet – film egy meleg roma párról


Vannak, akik kevesellték a nyomort a filmben, mások azt kérték számon az alkotókon, miért nem jött egy gazdag mecénás a végén, aki felkarolta, megvalósította volna a főszereplők álmát. Itthon alig beszéltek róla, külföldön viszont nemzetközi filmfesztiválokon díjazták, húsznál is több országban mutatták be világszerte, van, ahol az iskolai érzékenyítő foglalkozások részeként vetítik.

A Keskeny út a boldogság felé című dokumentumfilmről van szó, amely egy meleg roma párról, Gagyi Gergőről és Váradi Lénárdról szól. A két fiatal Salgótarjánból, a Jónás telepről Budapestre költözve igyekezett megvalósítani közös álmát, ezt az utat dokumentálta évekig Oláh Kata filmrendező. Vele és a film egyik főszereplőjével, Gagyi Gergővel beszélgettünk a Szelfiben.

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

Ha inkább csak hallgatná a Szelfit, akkor kattintson ide:

Volt, aki a nyomort hiányolta, mások a happy endet – film egy meleg roma párról
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:39:14 0:00
  • 16x9 Image

    Fazekas Pálma

    Fazekas Pálma a Szabad Európa budapesti irodájának hírszerkesztője. Csaknem harminc éve dolgozik újságíróként, elsősorban hírek, hírműsorok szerkesztőjeként, hírszerkesztőségek vezetőjeként. A nyomtatott és az elektronikus sajtó szinte minden területén dolgozott, így a Kurírnál, az Interpress Magazinnál, a Magyar Rádióban, a Westelnél, a Magyar Televízióban, az InfoRádióban, az Origóban és az Infostartnál is.  

XS
SM
MD
LG