Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Pásztor Béla: Ez egy nagyon akarnok, tehetséges hadsereg


Pásztor Béla 58 évig volt Veresegyház polgármestere, ez európai rekord
Pásztor Béla 58 évig volt Veresegyház polgármestere, ez európai rekord

Ha sportág lenne a polgármesterség, akkor Pásztor Béla Európa-bajnok lenne. Ötvennyolc éven át volt Veresegyház első embere, tanácselnökként kezdte, átsegítette az egyre fejlődő települést a rendszerváltozáson, de csak a rendszer változott, ő maradt, kitartott mellette a várossá lett település közössége, amelyet ő maga egy nagyon akarnok, tehetséges hadseregként jellemez.

Soha nem volt egyetlen pártnak sem a tagja, mert nehezen viseli a kötöttségeket. Azt mondja, győzné még erővel a polgármesteri feladatokat, de 85 évesen inkább visszavonult, hogy utódjának már a jövő évi önkormányzati választás előtt legyen lehetősége bizonyítani. Nem akar beleszólni az új polgármester dolgába, de ha kérdezik, elmondja majd a véleményét.

A teljes beszélgetést itt hallgathatja meg:

Pásztor Béla: Ez egy nagyon akarnok, tehetséges hadsereg
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:30:48 0:00
  • 16x9 Image

    Fazekas Pálma

    Fazekas Pálma a Szabad Európa budapesti irodájának hírszerkesztője. Csaknem harminc éve dolgozik újságíróként, elsősorban hírek, hírműsorok szerkesztőjeként, hírszerkesztőségek vezetőjeként. A nyomtatott és az elektronikus sajtó szinte minden területén dolgozott, így a Kurírnál, az Interpress Magazinnál, a Magyar Rádióban, a Westelnél, a Magyar Televízióban, az InfoRádióban, az Origóban és az Infostartnál is.  

XS
SM
MD
LG