Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Dr. Sós Endre: Olyan állatkertté tesszük a budapestit, amit jegyeznek Európában


Sós Endre
Sós Endre

Egy sérült parlagi sast operált, mielőtt az interjúra érkezett, azt mondja, optimista, mert fiatal állatról van szó, pár hónap múlva talán visszakerülhet a természetbe. Nincs két egyforma napja, mindegyik tartogat valami új kihívást, és ezt varázslatosnak tartja. Dr. Sós Endre, a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi és állategészségügyi igazgatója, vezető állatorvosa több mint 25 éve óvja az állatkert lakóinak egészségét.

Hivatása mellett arról is beszélt podcastunkban, elvállalná-e az állatkert vezetését, és arról is, hogy ha korlátlan anyagi lehetőségei lennének, milyen fejlesztéseket hajtana végre a főváros szívében elterülő, idén 157 éves állatkertben. A beszélgetést itt hallgathatja meg:

Dr. Sós Endre: Olyan állatkertté tesszük a budapestit, amit jegyeznek Európában
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:54:40 0:00
  • 16x9 Image

    Fazekas Pálma

    Fazekas Pálma a Szabad Európa budapesti irodájának hírszerkesztője. Csaknem harminc éve dolgozik újságíróként, elsősorban hírek, hírműsorok szerkesztőjeként, hírszerkesztőségek vezetőjeként. A nyomtatott és az elektronikus sajtó szinte minden területén dolgozott, így a Kurírnál, az Interpress Magazinnál, a Magyar Rádióban, a Westelnél, a Magyar Televízióban, az InfoRádióban, az Origóban és az Infostartnál is.  

XS
SM
MD
LG