Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

NER-közeli cégeknek lejt a pálya? Kik profitálhatnak a magyar űrstratégiából?


Sztoriban – Űr
Sztoriban – Űr

Hogyan hálózta be a magyar űrágazat legtöbb területét egy kormányközeli üzleti kör, és ki profitálhat a magyar űrstratégiából vagy a százmillió dolláros HUNOR űrhajósprogramból?

A következő időszakban alapvető szuverenitási kérdés lesz, milyen űrképességei vannak egyes országoknak. Ugyanakkor komoly üzleti lehetőségeket is rejt az űripar: a ma négy-ötszázmilliárd dolláros iparág a következő évtizedekben a többszörösére nőhet.

Ez a piac most születik, még lehet befolyásolni, hogy kik legyenek a főszereplők. Ezt elemezte háromrészes cikksorozatában Keller-Alánt Ákos, a Sztoriban vendége. A beszélgetést itt hallgathatja meg:

Hogyan hálózta be a magyar űrágazat legtöbb területét egy kormányközeli üzleti kör
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:17:36 0:00

  • 16x9 Image

    Fazekas Pálma

    Fazekas Pálma a Szabad Európa budapesti irodájának hírszerkesztője. Csaknem harminc éve dolgozik újságíróként, elsősorban hírek, hírműsorok szerkesztőjeként, hírszerkesztőségek vezetőjeként. A nyomtatott és az elektronikus sajtó szinte minden területén dolgozott, így a Kurírnál, az Interpress Magazinnál, a Magyar Rádióban, a Westelnél, a Magyar Televízióban, az InfoRádióban, az Origóban és az Infostartnál is.  

XS
SM
MD
LG