Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

106 újabb halálos áldozata van itthon a járványnak, kevesebb az új fertőzött


Mentőautó a koronavírus-járvány idején, Budapesten
Mentőautó a koronavírus-járvány idején, Budapesten

Az elmúlt 24 órában 3806 fővel emelkedett az újonnan beazonosított fertőzöttek száma Magyarországon, ez alacsonyabb szám az elmúlt napok átlagánál.

3806 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést az elmúlt 24 órában , ezzel 185 687 főre nőtt a Magyarországon beazonosított fertőzöttek száma. A regisztrált új fertőzöttek száma alacsonyabb az elmúlt napok átlagánál - írja elemzésében a Portfolio, vagyis folytatódott a járványgörbe ereszkedése.

Az elmúlt 24 órában 106 többségében idős, krónikus beteg, velük együtt 4114 főre emelkedett itthon a járvány halálos áldozatainak száma.

Az aktív fertőzöttek száma 137 553 fő. Az aktív fertőzöttek 22 százaléka, az elhunytak 25 százaléka, a gyógyultak 26 százaléka budapesti. 7718 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 656-an vannak lélegeztetőgépen.

A járvány miatt létrehozott kormányzati portálon nem frissítették keddhez képest a gyógyultak számát, azt írják, hogy a részben hiányzó adatszolgáltatás miatt ezt csütörtökön teszik meg, a legutóbbi adatszolgáltatás szerint egyébként 44020-an gyógyultak meg eddig itthon a betegségből.

Érdekesnek találta cikkünket? Ingyenes mobilalkalmazásunkkal bárhol és bármikor elérheti a Szabad Európa weboldalának tartalmát! Töltse le díjnyertes applikációnkat a Google Play vagy az Apple Store kínálatából!

XS
SM
MD
LG