Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Veréb Tamás: Tényleg arra van igény, hogy tortával dobáljuk egymást?


A zenész érzékeny arra, hogy ne skatulyázzák be, hiszen a sokoldalúság kulcs egy előadónak. Szerinte kérdés, hogy olyan szereplőkre van-e igény a nagy televíziós show-műsorokban, akiket felkapnak, az ország kineveti őket, majd pár év múlva kiköpi. Úgy látja: az embereknek egy történelmi film esetében is csak az számít, hány millióba kerülhetett, egy színésznek viszont nem kell ezzel foglalkoznia.

Korábbi nyilatkozatával kapcsolatban – miszerint az Aranybulla képi világa felveszi a versenyt a Trónok harcával – most azt mondja: ártatlan elszólás volt, fogadtatása pedig annak a rosszindulatnak és megkeseredettségnek az eredménye, hogy az emberek mindenben politikát látnak. Szerinte viszont nem kell megkövezni valakit csak azért, mert büszke egyik filmszerepére.

Itt tudja megnézni a beszélgetést:

Ha inkább meghallgatná a podcastot, ide kattintson:

Veréb Tamás: Tényleg arra van igény, hogy tortával dobáljuk egymást?
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:48:03 0:00

  • 16x9 Image

    Lampé Ágnes

    Lampé Ágnes több mint másfél évtizede dolgozik politikai újságíróként. Pályáját a 168 Óránál kezdte, dolgozott a Médiapiacnak, a 24.hu-nak, több tanulmányt írt a Médiakutató számára. Éveken át vezette a Klubrádió több politikai és közéleti műsorát. Dolgozott az ATV és a Spirit FM politikai és közéleti műsoraiban. A Komlósi Oktatási Stúdió és ELTE Médiatanszékének tanára.

XS
SM
MD
LG