Van élet a járványon túl?

A felkelő Hold látszik a Karancs csúcsán lévő kilátó és az Antenna Hungária adótornya mögött Karancskesziből fotózva 2021. március 28-án.

A Lánchíd, a Parlament és a Margit híd díszkivilágításban és anélkül a Föld órája elnevezésű akcióban 2021. március 27-én. A Föld óráját szervező Természetvédelmi Világalap (WWF) minden év márciusának utolsó szombatján, az óraátállítás előtti estén arra kéri a mozgalom támogatóit, hogy egy órára kapcsolják le a felesleges lámpákat és elektromos berendezéseket. A szimbolikus lekapcsolás célja, hogy ráirányítsa a figyelmet az éghajlatváltozásra, valamint a természeti értékek megőrzésének fontosságára és a fenntartható életmódra.

Járókelő megy át a pristinai Teréz anya téren a hóesésben. 

Szintén Bukarestben oltásellenes tüntetők vonultak fel. A képen látható nő kezében a matricán az olvasható: "Ne legyen kötelező a COVID elleni védőoltás!"

Szarvasokat terelnek egybe, hogy beoltsák őket lépfene ellen az oroszországi Lovozeroban.

Március 23-án kezdődött az új tanév Afganisztánban. A képen iskolás lányok láthatóak egy herati intézményben. Az UNICEF becslései szerint Afganisztánban 3,7 millió gyerek marad ki a közoktatásból, akiknek 60 százaléka lány.

Testépítők mérik össze izmaikat egy bodybuilder versenyen a pakisztáni Karacsiban.

Belgrádban a korlátozások ellen tüntettek.

Egy afgán gyerek hintázik Kabulban a perzsa újév első napján.

Katonanők masíroznak Pakisztán nemzeti ünnepén Iszlámábádban.

Útnak indul a Magadan dízel-elektromos tengeralattjáró Szentpétervár kikötőjéből március 26-án.

Magasabb fizetést és jobb munkakörülményeket követeltek maguknak a román rendőrök a belügyminisztérium előtt tartott tüntetésen március 25-én. 

Bukarestben óriásplakátokon próbálják népszerűsíteni a koronavírus elleni védőoltást. Itt éppen az egyik oltóponton látható a plakát.

Nem minden csak a koronavírusról szólt az elmúlt héten sem.