Képekben a hosszú hétvége

Magyar nemzeti színekben pompázott a torontói Niagara-vízesés az 1956-os forradalom emlékére október 23-án. A világítást Palkovits Valér, a torontói magyar főkonzul kapcsolta be.

Nyugdíjasok, egyetemisták és leendő hallgatók is képviselték magukat az SZFE október 23-i rendezvényén. A több tízezer fősre becsült tömeg a Szabadság hídon vonult át Pestre, az Urániához.

Lengyelországban is az utcára vonultak október 23-án. A demonstrálók a lengyel abortusztörvény ellen tüntettek, amelyet a közelmúltban az Alkotmánybíróság tovább szigorított. "Nem leszünk áldozatok" - olvasható ezen a transzparensen.

Donald Trump amerikai elnök és Joe Biden demokrata elnökjelölt tükröződése látható az egyik operatőrt védő üvegben a nashville-i elnökjelölti-vitán. A vita másnapján, október 23-án Donald Trump két kampányrendezvényt is tartott Floridában.

Szurkolók a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Újpest FC mérkőzés kezdete előtt a fővárosi Groupama Arénában 2020. október 24-én. A mérkőzésen közel 16 ezer néző szurkolt a helyszínen.