Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Hivatali vesztegetés miatt nyomoznak az Agrárminisztériumban


The main building of the Ministry of Agriculture is in the 5th district of the capital, Kossuth Lajos tér 11, on July 5, 2020.
The main building of the Ministry of Agriculture is in the 5th district of the capital, Kossuth Lajos tér 11, on July 5, 2020.

A tárca közleménye szerint az ügy érintettje Nagy János földügyekért felelős helyettes államtitkár, akinek a felmentését kezdeményezi a miniszter.

Az MTI-hez eljuttatott közleményben az áll, hogy a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség hivatali helyzettel visszaélésre irányuló hivatali vesztegetés bűntette és más bűncselekmények miatt folytat nyomozást.

A Fővárosi Törvényszék szóvivője, Szabó József Tamás arról tájékoztatta a Magyar Hangot, hogy a bírósági végzés, vagyis lényegében a bírói intézkedés várhatóan csütörtökön születik meg, részleteket ezt követően tudnak mondani.

Ingyenes mobilalkalmazásunkkal bárhol és bármikor elérheti a Szabad Európa weboldalának tartalmát. Töltse le díjnyertes applikációnkat a Google Play vagy az Apple Store kínálatából!

Maradjon velünk!

  • Szabad Európa a mobilján: töltse le ingyenes applikációnkat a Google Play vagy az Apple Store kínálatából!

A stabil mobilkapcsolat érdekében a weboldal egyes funkciói az applikációban csak korlátozottan érhetők el.

XS
SM
MD
LG