Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

A Szabad Európa jelenti: Gázai kórházak, baleset a Nemzetiben, tanyára költöző családok


Az izraeli hadsereg szerint a Hamász a Gázai övezetben kórházak alatt rendezte be a bázisait, ezért támadják az épületeket. A nemzetközi közösségek humanitárius katasztrófától tartanak.

Egy súlyos baleset után Vidnyánszky Attila, elismerve igazgatói felelősségét, lemondott a Nemzeti Színház posztjáról. Csák János kulturális és innovációs miniszter azonban csak a színházban történt baleset kivizsgálása után foglalkozik a kérdéssel. Sokan próbálnak az önellátás útjára állni Magyarországon, családok költöznek ki a városokból, hogy maguknak termeljék meg mindazt, amire szükségük van. ​Egy másik videónkban a futárokat flottában alkalmazó vállalkozásokkal foglalkoztunk. A hét legnézettebb multimédiás tartalmaiból válogattunk.

  • 16x9 Image

    Nagy András

    Nagy András korábban televíziós riporterként, tudósítóként és műsorvezetőként dolgozott, többek között az RTL Klubnál és a Magyar Televíziónál. Az utóbbi tíz évben videóriporter volt az egykori Népszabadságnál, majd az AP és az FSN amerikai hírügynökségnél. Most a Szabad Európa multimédiás tartalmait szerkeszti.

XS
SM
MD
LG