Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

A Szabad Európa jelenti: Moszkva gyűlöletpolitikája, hóhelyzet és megmentett sakkozó


Oroszország legfelsőbb bírósága szélsőségesnek nyilvánította az egyébként nem létező „nemzetközi LMBTQ társadalmi mozgalmat”. A gyógyíthatatlan betegségben szenvedő Karsai Dániel ügyvéd azért küzd, hogy ő és sorstársai szabad akaratukból véget vethessenek életüknek. A hét legnézettebb multimédiás tartalmaiból válogattunk.

Egy riportban bemutattuk a korábbi sakkmester, Száraz Sándor történetét, aki korábban a sakkszövetség főtitkára volt, de tavaly egy lakáshitel és a magas fűtésszámlák miatt hajléktalanná vált. Most egy Pécs melletti településen sakkozni tanít gyerekeket. Újra megmutattunk egy (részben) önellátó gazdaságot, ahol egy környezetgazdálkodási agrármérnök tíz éve építgeti saját kis oázisát.

  • 16x9 Image

    Nagy András

    Nagy András korábban televíziós riporterként, tudósítóként és műsorvezetőként dolgozott, többek között az RTL Klubnál és a Magyar Televíziónál. Az utóbbi tíz évben videóriporter volt az egykori Népszabadságnál, majd az AP és az FSN amerikai hírügynökségnél. Most a Szabad Európa multimédiás tartalmait szerkeszti.

XS
SM
MD
LG