Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Sok a szöveg, beszéljenek inkább az ábrák, a grafikonok


Sok a szöveg, beszéljenek inkább az ábrák, a grafikonok
please wait

Jelenleg nincs elérhető tartalom

0:00 0:13:33 0:00

Minél gyorsabban, érthetőbben, látványosabban akarunk információhoz jutni napjainkban; ebben segíti az olvasót az adatvizualizációs újságírás. Egy téma kiált a grafikonokért, táblázatokért, interaktív ábrákért.

Minél gyorsabban, érthetőbben, látványosabban akarunk információhoz jutni napjainkban – ebben segíti az olvasót az adatvizualizációs újságírás. Egy téma kiált a grafikonokért, táblázatokért, interaktív ábrákért.

A Sztoriban vendége Németh Dóra adatvizualizációs újságíró és Szalai Bálint újságíró, szerkesztő, akikkel a charticle rejtelmeibe igyekszünk bevezetni hallgatóinkat. Közös munkáiknak köszönhetően a hagyományos cikkeknél látványosabb, érthetőbb formában bemutatva találkozhatnak egy-egy témával olvasóink. Miután a visszajelzések, az olvasottság alapján ezek a cikkek a legnépszerűbbek közé tartoznak, szeretnénk bemutatni, hogy készülnek. Erről is szól a podcast.

Dóra és Bálint nemzetközi elismerést kiváltó, a podcastban is említett cikke: Hogy jelenik meg Magyarország Putyin propagandájában, és fordítva?

XS
SM
MD
LG