Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Budapesten lesz az RB Leipzig-Liverpool BL-nyolcaddöntő


A budapesti Puskás Aréna 2020. november 11-én, az UEFA Európa-selejtező magyar-izlandi rájátszási mérkőzésének előestéjén.
A budapesti Puskás Aréna 2020. november 11-én, az UEFA Európa-selejtező magyar-izlandi rájátszási mérkőzésének előestéjén.

Németország lezárta határait azon országok előtt, amelyekben a koronavírus új variánsa terjed, az angol labdarúgócsapattal sem tesznek kivételt.

Az UEFA hivatalos bejelentése szerint a találkozó február 16-án lesz a Puskás Arénában. Az MLSZ honlapján azt olvasható, Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik csapata, az RB Leipzig a Németországban érvényes beutazási tilalom miatt kényszerül semleges helyszínen játszani.

Mint írják, a koronavírus-járvány miatt nézők nélkül rendezik meg a nyolcaddöntőt, amelynek szervezője hivatalosan a német Lipcse együttese, a budapesti helyszínt pedig az UEFA ajánlását is figyelembe véve választották ki.

A német Borussia Moenchengladbach is fontolgatja a Manchester City elleni kétmeccses sorozat első, február 24-i mérkőzésének lehetőségeit, ha Németországban meghosszabbítják az eredetileg február 17-ig érvényben lévő járványügyi korlátozást.

Ingyenes mobilalkalmazásunkkal bárhol és bármikor elérheti a Szabad Európa weboldalának tartalmát. Töltse le díjnyertes applikációnkat a Google Play vagy az Apple Store kínálatából!

XS
SM
MD
LG