Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Dézsi Csaba András tudja, milyen videóval akarják zsarolni


Újra Győr lehet az önkormányzati választás egyik főszereplője, és újra titkos videók dönthetik el a választást. Győr fideszes polgármestere maga beszélt a Szabadonnak arról, milyen videóval akarják támadni. A videóról mindenki tud a városban, Dézsi Csaba Andrásra ráinduló Borkai Zsolt is hallott róla, de azt állitja, hogy nincs nála, és ő nem is vet be ilyen eszközöket.

Dézsi a botrányos Audi-bérlésről is beszélt, szerinte normális, hogy nem tudta, hogy havi 1 millióért bérelték a szolgálati autóját, hisz azt se tudja, mennyit költ az önkormányzat az A4-es papír vásárlásra.

  • 16x9 Image

    Benyó Rita

    Benyó Rita a Szabad Európa újságírója. Két évtizede dolgozik politikai újságíróként. Pályáját az InfoRádióban kezdte, később a TV2, majd 2009 és 2011 között az MTV parlamenti és politikai tudósítójaként dolgozott. Ezt követően a Hír24 Híradójának szerkesztő-műsorvezetője, majd az ATV Heti Napló című műsorának, illetve a Jelen című hetilapnak a riportere volt. A politika mellett kulturális és gasztronómiai témákkal is foglalkozik.

XS
SM
MD
LG